Ολοκλήρωση web εφαρμογής, online παραγγελιών και σύζευξης των κρεοπωλείων Nikoloudis Family Farms!

Η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ολοκλήρωση μίας σύγχρονης web εφαρμογής, με σκοπό την σύζευξη των υποκαταστημάτων για την διαχείριση των παραγγελιών των κρεοπωλείων Nikoloudis Family Farms, από την παραγγελία μέχρι και την τιμολόγηση!

 

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της επιχείρησης, να μπορούν να αποστείλουν online την παραγγελία τους και να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση της, αν εκτελείται, αν έχει ολοκληρωθεί, αν είναι έτοιμη προς παράδοση κ.α.

 

Τα οφέλη της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι πολλά, καθώς δίνει την δυνατότητα στην επιχείρηση να έχει τον έλεγχο όλων των παραγγελιών μέσω touch screen τερματικών.

 

Μέσω της διασύνδεσης με το πρόγραμμα πελατολογίου που ήδη χρησιμοποιεί η επιχείρηση, μπορεί να τιμολογήσει τις παραγγελίες αποστέλλοντας τις προς το πρόγραμμα με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου.

 

Επίσης δίνει πρόσβαση σε όλους τους πελάτες, με προσωπικό κωδικό, να επιλέξουν μέσα από όλη την γκάμα των προϊόντων της Nikoloudis Family Farms και να αποστείλουν online τις παραγγελίες τους.

 

Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και σας ευχόμαστε η εφαρμογή που φέρνει σε άλλο επίπεδο την παραγγελιοληψία στον χώρο των κρεατοπαρασκευασμάτων, να είναι καλοτάξιδη και να έχετε πάντα επιτυχίες!

 

Άλλη μία καινοτομία από την εταιρία WEBMAN Internet Services!